baby.wilgraaghebben.nl

Baby / Geboorte

Baby / Geboorte

Hieronder vind je alle cadeaus die de baby graag wil hebben. Op deze manier kan je laten zien welke geschenken je voor je Baby Shower wil hebben, of welke kado's die je wil krijgen als je de geboorte gaat vieren van je baby.

Zoals je hieronder kunt zien, kun je achter het cadeau op een knop drukken. Er wordt dan gevraagd om een publiek wachtwoord; dit wachtwoord heb jij dan al aan al je vrienden laten weten, zodat zij de cadeau's door kunnen strepen. Als een cadeau eenmaal doorgestreept is, weet je zeker dat niemand anders het cadeau zal kopen.

Maak dus nu een pagina aan voor je baby!

Op deze site kun je de verlanglijstjes afstrepen van het lijstje van baby. Dit kun je doen door op de knop Koop te drukken bij de wens. Als een wens al door iemand anders afgestreept is, dan zie je deze knop niet en is de wens doorgestreept.

Nadat je op de knop Koop hebt gedrukt krijg je een pop-up, waar je het wachtwoord in moet tikken. Dit wachtwoord staat waarschijnlijk op de uitnodiging of is op een andere manier aan de ontvangers van het lijstje gegeven. Na het invullen van het wachtwoord staat het cadeautje op jouw naam.

Baby / Geboorte

Baby / Geboorte

  Wens Foto Winkel Prijs
Koop! "Oei, ik groei" Prenatal  
Koop! Baby ziet... Bruna  
Koop! Kleedje voor in de wieg Prenatal