dejarige.wilgraaghebben.nl

Verjaardag verlanglijst

Verjaardag verlanglijst

Hieronder vind je alle cadeaus die de jarige graag wil hebben voor zijn verjaardag. Op deze manier kan je laten zien welke geschenken je voor verjaardag wil hebben.

Zoals je hieronder kunt zien, kun je achter het cadeau op een knop drukken. Er wordt dan gevraagd om een publiek wachtwoord; dit wachtwoord heb jij dan al aan al je vrienden laten weten, zodat zij de cadeau's door kunnen strepen. Als een cadeau eenmaal doorgestreept is, weet je zeker dat niemand anders het cadeau zal kopen.

Maak dus nu een pagina aan voor je verjaardag, en klik hier om te registreren!

Op deze site kun je de verlanglijstjes afstrepen van het lijstje van dejarige. Dit kun je doen door op de knop Koop te drukken bij de wens. Als een wens al door iemand anders afgestreept is, dan zie je deze knop niet en is de wens doorgestreept.

Nadat je op de knop Koop hebt gedrukt krijg je een pop-up, waar je het wachtwoord in moet tikken. Dit wachtwoord staat waarschijnlijk op de uitnodiging of is op een andere manier aan de ontvangers van het lijstje gegeven. Na het invullen van het wachtwoord staat het cadeautje op jouw naam.

Verjaardag verlanglijst

Verjaardag verlanglijst

  Wens Foto Winkel Prijs
Koop! Abo op de Viva Viva.nl  
Koop! Bios-bon  
Koop! Harry Potter - Boek 7  
Koop! Nieuw Bedtextiel Wehkamp