bruidspaar.wilgraaghebben.nl

Trouwlijst

Trouwlijst

Hieronder vind je alle cadeaus die het bruidspaar graag wil hebben. Op deze manier kan je laten zien welke geschenken je voor bruiloft wil hebben.

Zoals je hieronder kunt zien, kun je achter het cadeau op een knop drukken. Er wordt dan gevraagd om een publiek wachtwoord; dit wachtwoord heb jij dan al aan al je vrienden laten weten, zodat zij de cadeau's door kunnen strepen. Als een cadeau eenmaal doorgestreept is, weet je zeker dat niemand anders het cadeau zal kopen.

Maak dus nu een pagina aan voor je bruiloft!

Op deze site kun je de verlanglijstjes afstrepen van het lijstje van bruidspaar. Dit kun je doen door op de knop Koop te drukken bij de wens. Als een wens al door iemand anders afgestreept is, dan zie je deze knop niet en is de wens doorgestreept.

Nadat je op de knop Koop hebt gedrukt krijg je een pop-up, waar je het wachtwoord in moet tikken. Dit wachtwoord staat waarschijnlijk op de uitnodiging of is op een andere manier aan de ontvangers van het lijstje gegeven. Na het invullen van het wachtwoord staat het cadeautje op jouw naam.

Trouwlijst

Trouwlijst

  Wens Foto Winkel Prijs
Koop! Mooi bedtextiel Wehkamp  
Koop! Mooie Pepermolen  
Koop! Nespresso Bijenkorf  
Oeps! Huwelijksreis Arke